Avís Legal

El present document estableix les Condicions Generals d’Ús d’aquesta pàgina d’internet, (des d’ara website) de la societat les dades registrals es mostren a continuació:

Iribar Ahizpak S.L
Getaria Apartamentuak
Getaria / Sahatsaga 6, bajo / 20808 Getaria / Gipuzkoa
CIF: B75189191

REGISTRE MERCANTIL DE GIPUZKOA
TOM:2827
LLIBRE: 0
FOLI:60
SECCIÓ:
FULL: SS-40242
INSCRIPCIÓ:1ª

La utilització dels serveis i / o continguts d’aquest website per part de l’usuari suposa i expressa la seva adhesió i acceptació expressa a totes les Condicions Generals d’Ús en la versió publicada en el present website, així com a la política de protecció de dades.

Condicions d’ús

GETARIA APARTAMENTUAK no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de GETARIA APARTAMENTUAK.

Amb els límits establerts a la llei, GETARIA APARTAMENTUAK no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació de les pàgines d’Internet de GETARIA APARTAMENTUAK estan elaborades per professionals degudament qualificats. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a GETARIA APARTAMENTUAK ni constitueixen opinions, consells, pressupost o assessoraments de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

El website de GETARIA APARTAMENTUAK poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que GETARIA APARTAMENTUAK no pot controlar. Per tant, GETARIA APARTAMENTUAK no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de GETARIA APARTAMENTUAK o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de GETARIA APARTAMENTUAK.